Prajitura Fina Cu Nuca De Cocos Si Crema De Vanilie
Prajitura Fina Cu Nuca De Cocos Si Crema De Vanilie
Chec din albusuri cu agrise si ciocolata. Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem bezeaua uniform pe toata suprafata.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Prajitura cu blat pufos din albusuri, umplut cu crema fina de vanilie, visine daca sunteti amatori de prajituri cu crema de vanilie mousseline si fructe atunci va recomand si reteta tortului fraisier cu o prajitura cu foi cu nuca si crema de ciocolata cu … prăjitură cu vișine zmeură sau afine după. In final se adauga fulgii de cocos, se amesteca ingredientele cu ajutorul unui tel. Untul moale la temperatura camerei il.
Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem bezeaua uniform pe toata suprafata. Adaugam cocosul si incorporam cu ajutorul unei spatule. Crema de vanilie galbenusurile se amesteca cu zaharul, amidonul si 100 ml lapte rece.
Blat de cocos, cafea aromatizata cu lichior, crema fina de vanilie, ciocolata… o minunatie !
80 g nuca de cocos. Am adăugat făina cu praful de copt date prin sita, amestecând cu o spatula de sus in jos, apoi nuca de cocos. Punem restul de lapte la fiert.cand a dat in fiert turnam peste amestecul de galbenusuri si fierbem incontinuare amestecand continuu pana se ingroasa, lasam la racit timp in.
Adaugati toate celelalte produse pe baza si se amesteca pana obtineti un amestec omogen. Crema de vanilie delicata inmoaie blaturile de nuci si cocos, obtinand o prajitura frageda delicioasa. In final se adauga fulgii de cocos, se amesteca ingredientele cu ajutorul unui tel.
Pentru crema de vanilie se pune impreuna smantana cu praful si se mixeaza. Crema de vanilie galbenusurile se amesteca cu zaharul, amidonul si 100 ml lapte rece. Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem bezeaua uniform pe toata suprafata.
Prajitura de post cu nuca si frisca de cocos.
200 g unt 80% grasime. Se adauga nuca de cocos si se incorporeaza cu ajutorul unei palete. Modul de preparare a retetei:
Tapetam o tava cu hartie de copt si intindem bezeaua uniform pe toata suprafata. Crema de vanilie galbenusurile se amesteca cu zaharul, amidonul si 100 ml lapte rece. Punem in tava de prajituri hartie de copt pe 6.
1 lingurita esenta de vanilie. Ingrediente strat de ciocolata 1 plic praf instant de budinca de vanilie. Adaugam cocosul si incorporam cu ajutorul unei spatule.
200 g unt 80% grasime.
Crema de vanilie delicata inmoaie blaturile de nuci si cocos, obtinand o prajitura frageda delicioasa. Prăjitura tosca cu cremă fină de ciocolată | pasiune & savoare. Prajitura de post cu nuca si frisca de cocos.
Este o prajitura care arata foarte bine in sectiune, iar gustul bineinteles ca este unul foarte bun, cu arome care se combina excelent : prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie. Intindem crema peste blatul racit si deasupra radem ciocolata alba.
Posting Komentar untuk "Prajitura Fina Cu Nuca De Cocos Si Crema De Vanilie"