Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rulota Fast Food De Vanzare

Rulota Fast Food De Vanzare

Rulota fast food comerciala an fabricatie 1993, lungimea. Detalii suplimentare se pot obtine la telefon 0766.646.845 sau 0726.696.142.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Construcţii autorizate cu aprobarea tipului de către ministerele dezvoltării, transporturilor şi industriei. Rulote rulota fast food second hand de vanzare timis 1978 122928. Am adus o afacere de vanzare rulota comerciala fastfood inmatriculata in ro.

Rulota Pentru Comert Si Pentru Fast Food
vizitati articolul complet aici : https://999.md/ru/18602209
Construcţii autorizate cu aprobarea tipului de către ministerele dezvoltării, transporturilor şi industriei. Rulote fast food remorcă la dimensiuni și cu amenajarea la alegerea clientului. Cu rulota sau se poate monta cu stivuitor pe autocamioneta mica (permis b) se poate vinde in mai multe variante:1.

Vanzare integrala, cu toate dotarile, retetar, pagini de insta si facebook crescute, contacte organizatori festivale si targuri, contacte furnizori, asistenta incepere activitate 20.000 euro.

Înainte de expirarea acestui produs. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 700 eur. De colectie fast food rulota comercială înmatriculata în ro.

Rulote fast food remorcă la dimensiuni și cu amenajarea la alegerea clientului. Explorează 39 anunțuri pentru rulote fast food second hand la cele mai bune prețuri. Vanzare afacere foarte profitabila la salina se vinde bunul imobil de tip fast food ,(complet utilat si mobilat)compus din sala de restaurant ultra utilat de vanzare in cluj.

Rulota Comerciala Potrivita Pentru Fast Food Rulote Si Camper Bacau Bacau Anunt 44250
vizitati articolul complet aici : https://www.folosit.com/rulote-camper/rulota-comerciala-potrivita-pentru-fast-food-44250/
Vand afacere la cheie, remorca fast food, concept nou, firma deschisa in martie 2017 fara rulaj, cu acte contabile la zi. Vanzare afacere foarte profitabila la salina se vinde bunul imobil de tip fast food ,(complet utilat si mobilat)compus din sala de restaurant ultra utilat de vanzare in cluj. Alte modele de ambalaj fast food, in functie.

De vanzare nu se poate înscrie în circulatie.

Doresc să primesc o alertă pe mail cu. Rulote rulota fast food second hand de vanzare timis 1978 122928. Trei amplasamente unde rulotele fast.

Instalatie electrica pentru racordare la 220v cu tablou de siguranta, mufa racordare la apă și scurgere reziduala. De vanzare nu se poate înscrie în circulatie. A functionat ca rulota comerciala.

Rulota Fast Food Imbiss 8 500 Euro Second Hand Utilaje Germania Tractoare Combine Hale Metalice Sh
vizitati articolul complet aici : http://secondhand-utilaje.ro/rulota-fast-food-imbiss-8-500-euro/
Vindem rulote din stoc si la comanda diferite modele si diferite preturi ancepand de la 1200e cu sau fara utilitati asiguram spatii de parcare si antretinere ale rulotelor. Autorizația de funcționare a rulotei fast food se obține de la primăria pe raza căreia se află rulota în acel moment. Anunturi gratuite de vanzare second hand pe bestauto.ro.

300 x 225 jpeg 14 кб.

De colectie fast food rulota comercială înmatriculata în ro. Afacerea fast food pe roti are cateva avantaje. Vand afacere la cheie, remorca fast food, concept nou, firma deschisa in martie 2017 fara rulaj, cu acte contabile la zi.

Posting Komentar untuk "Rulota Fast Food De Vanzare"